Projektering

En långsiktig lösning börjar alltid med en hållbar och strategiskt utförd VVS-projektering.

Projektering

En långsiktig lösning börjar alltid med en hållbar och strategiskt utförd VVS-projektering.

Vi arbetar alltid efter förutbestämda beräkningar, specifikationer och ritningar oavsett om det gäller stora eller små arbeten. Innan vi påbörjar projektering inleder vi med en besiktning av situationen.

De förstudier vi utför är alltid noggrant genomförda och innefattar en planering för både tillverkning, installation, underhåll samt driftsättning av alla våra arbeten. Vi tar hänsyn till din önskade budget och andra specifika utgångspunkter som gäller i ditt projekt.

Gräv- och schaktarbeten
Kräver arbetet att vi utför gräv och schaktarbeten? Lugn, vi återställer!
Vi både gräver upp befintliga avloppsrör i marken för reparation och gräver för att utföra installation av nya avloppsrör. Efter att vi har lagat klart alla rören och ser så att allt fungerar som det ska så återställer vi marken.
Med tätt samarbete med grävmaskinist och egna rörmontörer tar vi oss an servisbyten, vatten och avloppsarbeten i mark samt olika typer av mark/schaktarbeten som helhetsentreprenad.

Rördragning och Rörisolering
Våra främsta kunder är bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag
Rördragning: Vårt skickliga team av VVS-tekniker är specialiserade på rördragning av högsta kvalitet för olika typer av fastigheter och installationer. Vi tar hänsyn till varje detalj i rörinstallationen, från noggrann planering till exakt implementering, för att säkerställa att ditt system fungerar smidigt och effektivt. Vi garanterar en professionell och säker rördragning oavsett storlek eller komplexitet på projektet.

Rörisolering: Vi förstår vikten av effektiv rörisolering för att säkerställa optimal funktion och skydd för ditt VVS-system. Vi använder oss av högkvalitativa isoleringsmaterial för att säkerställa att ditt rörsystem är väl skyddat mot temperaturförändringar, fukt och andra yttre påverkningar som bidrar till att minska energiförbrukningen och underhållskostnaderna.

Samarbetspartners

Totalentreprenad

Våra projekt innefattar oftast både projektering och installation, vilket gör det enkelt, smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund.

Då en installation ofta innefattar ett antal teknikområden hjälper vi dig att samordna kunskaper från flera olika håll för att lösningen ska bli så effektiv som möjligt.

Efter utfört arbete är vi noggranna med att följa upp jobben för fortsatt goda relationer med våra kunder. Eftersom vi jobbar i nära samarbete med några av Sveriges mest kompetenta bolag tillfrågas vi ofta inför projekt även utanför vår spetskompetens.

Vi står gärna som totalentreprenör i ditt projekt med väl valda samarbetspartners under oss.

Kontakta oss på Hansson & Hansson Rör så berättar vi mer.
Tel. växel 08-600 35 05

Våra tjänster

Vatten & VVS

VÄRME & KYLA

SERVISLEDNING

GASINSTALLATIONER

ENERGIBESPARING

PROJEKTERING