Vatten & VVS

Söker du rörmokare i Stockholm?
Hansson & Hansson rör är ett företag med över 50 års erfarenhet!
Vi hjälper dig med allt inom rörmokeri & VVS.

Vatten & VVS

VVS, badrum, toaletter, badkar, kök, blandare, avlopp & rör.

Söker du rörmokare i Stockholm?

Hansson & Hansson rör är stolta över vår omfattande erfarenhet inom branschen med över 50 års erfarenhet! Vi är ditt pålitliga val för alla dina behov inom rörmokeri och VVS. Oavsett om det gäller installation, reparation eller underhåll, kan du lita på vår expertis och professionalism för att hantera dina projekt på ett effektivt och pålitligt sätt.
Vi hjälper dig med allt inom rörmokeri & VVS!

Som specialister inom VVS-branschen, är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat och enastående kundservice. Vi utför professionell installation och reparation av VVS-system för både kommersiella och privata fastigheter.

Vårt skickliga team av tekniker och installatörer arbetar noggrant för att säkerställa att ditt VVS-system fungerar smidigt och effektivt. Vi erbjuder regelbundet underhåll av VVS-utrustning för att säkerställa dess långsiktiga prestanda och funktionalitet. Vårt mål är att förebygga eventuella problem och optimera livslängden för ditt VVS-system.

Våra VVS-installationer garanterar innovativa vattensäkerhetslösningar för att skydda fastigheter från vattenrelaterade skador och säkerställa en trygg och säker vattenmiljö.

Installationer utförs enligt gällande branschregler, föreskriver kontroller och överlämnar alltid ett intyg till dig som kund. Vid behov hjälper vi även till med rådgivning och beslutsstöd.
Behöver du installationer inom VVS och vatten eller lagning av befintliga rör? Då är du är varmt välkommen att höra av dig till oss på Hansson & Hansson rör så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig inom VVS & rörmokeri!

Är du osäker på ditt befintliga rör-system håller kvalité? Då kan det vara dags för en besiktning! Detta rekommenderas för att kunna minimera risken för vattenskador, förgiftningar, bakterier och skador.

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Hansson & Hansson Rör, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Tel. växel 08-600 35 05

ROT-arbete

Om kund önskar nyttja ROT-avdraget behöver kunden informera detta redan vid beställning, samt tillhandahålla de uppgifter som behövs, främst är det kundens personnummer.

För boende i villa behövs fastighetsbeteckningen samt i de fall kunden bor i bostadsrätt behövs då lägenhetsnummer och organisationsnummer på bostadsrättföreningen.

Läs mer om ROT-avdrag på www.rsv.se

Vi är er rörmokare i Stockholmsområdet som har kundens behov i fokus!
Vi hjälper dig gärna att ta fram kvalitativa lösningar med allt inom VVS, serviceledning, gasinstallationer, varmvattenberedare, värmepump.

Vi är även auktoriserade hos Säker Vatten. www.sakervatten.se/

 

Våra tjänster

Vatten & VVS

VÄRME & KYLA

SERVISLEDNING

GASINSTALLATIONER

ENERGIBESPARING

PROJEKTERING